Over ons

Kitchen Artwoods is in september 2015 geboren vanuit een passie voor koken en een passie voor hout en houtbewerking. Elke kok zal beamen dat de juiste ondergrond essentieel is bij het snijden van de ingrediënten. Wat begonnen is als hobby, is uitgegroeid tot een bedrijf. 

Wij streven ernaar keukenaccessoires te bieden die perfect geschikt zijn voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn.  Daarnaast is er veel aandacht voor het aspect voedselveiligheid, duurzaamheid en design. Naast onze producten zult op deze site zult u, in de toekomst, veel informatie vinden over houtsoorten, verlijmingstechnieken, voedselveiligheid in relatie tot houten producten, onderhoud van uw producten en andere nuttige of leuke informatie.

Wij hebben ons atelier in Utrecht, waar wij in een verzamelgebouw werken met een brede groep ondernemers die actief zijn op het vlak van houtbewerking, interieur, design en kunst.

Wij delen onze passie graag met anderen. Wilt u zelf ervaren hoe onze producten gemaakt worden, neem dan contact met ons op via het contactformulier onder de kop klantenservice. Wij leiden u graag een keer rond.