• ruw hout

Welkom bij Kitchen Artwoods

Dè webwinkel voor ambachtelijk gemaakte snijplanken en andere houten keukenaccessoires. Onze snijplanken, geboren uit passie voor koken en werken met hout, zijn allen vervaardigd met de kopse kant op het snijvlak, voor een optimale levensduur en voedselveiligheid. Bij onze keuzes voor houtsoorten laten wij ons leiden door duurzaamheid. Alle het gebruikte hout is duurzaam gewonnen. Hout van Nederlandse bodem, het meest duurzame alternatief, heeft onze bijzondere aandacht.

Wij gebruiken ook veel onbekende houtsoorten, kleurrijk en met bijzondere patronen. Tijgerhout, chico, zebrano, ipé, het zijn enkele voorbeelden van houtsoorten die u niet snel zult tegenkomen, maar die juist door hun bijzondere tekening, hun hardheid en hun kleur zeer goed tot recht komen in houten keukenaccessoires.

In verband met de coronacrisis zijn wij niet aanwezig op lifestyle markten en beurzen, wel is het mogelijk de snijplanken en andere accessoire te bezichtigen in ons atelier in Utrecht. uiteraard zijn bestellingen in onze webshop gewoon mogelijk!